ESSÈNCIA DEL PENEDÈS
KÝMA negre
COL·LECCIÓ:
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Cabernet Sauvignon 100%

NOTA DE TAST
: Cirera intens, amb capa elevada.
: Fruita madura, espècies i torrats.
: Entrada potent i llarga, corpulència i molta estructura.

ELABORACIÓ
Verema manual i taula de selecció. Maceració perllongada que li aporta una bona capa de color i tanins suficients per a la seva llarga criança (15 mesos) en barriques de roure francès Allier (gra fi i torrat mitjà). Embotellat i arrambat, per afinar-lo en ampolla.

CONSERVACIÓ
Posició horitzontal, a l’empara de la llum i corrents d’aire i a una temperatura inferior a 20º.

Recomanacions
Obriu l’ampolla mitja hora abans del consum. Servir en copa alta de vidre fi i transparent tipus tulipa de boca ampla. Temperatura de servei de 14ºC a 16ºC.
ANÀLISIS

13,50% vol.
5,6 g/l (tartàric)
1,3 g/l
UBICACIÓ: D.O. PENEDÈS

MARIDATGES

Perfecte per estofats, caça, arrossos de carn i formatges semicurats.