VINS DE MASIA
MASIA HILL blanc
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Xarel·lo i Macabeu

NOTA DE TAST
: Groc palla amb reflexes daurats.
: Afruitat, fresc i amb un lleuger fons cítric.
:Paladar fi, lleuger i ben equilibrat, amb bona acidesa i un agradable i saborós final.

ELABORACIÓ
Després del desrapat del raïm, aquest es premsa lleugerament per obtenir la primera porció de most, el que s’anomena most flor. Les dues varietats que componen el cupatge, Xarel·lo i Macabeu, fermenten per separat en dipòsits d’acer inoxidable. Acabada la fermentació es procedeix a l’acoblament dels dos vins abans de procedir al seu embotellat, etiquetatge i encaixat.

CONSERVACIÓ
Posició vertical de l’ampolla, a l’empara de la llum i corrents d’aire, a una temperatura que no superi els 20ºC.

Recomanacions
Servir en copa alta de vidre fi i transparent, tipus tulipa de boca ampla, a una temperatura entre 6ºC i 8ºC.
ANÀLISIS

12% vol.
5,6 g/l (tartàric)
0 g/l
UBICACIÓ: D.O. PENEDÈS

MARIDATGES

Ideal per a entrants, carns blanques, peixos, marisc i tota mena d’arrossos.