El Col·lecció Privada 2017 de Cavas Hill, Medalla d’Or Decanter 2022

Cavas Hill

El cava Col·lecció Privada 2017 de Caves Hill ha estat reconegut amb 96 punts i una Medalla d’Or a la 19a edició dels prestigiosos Decanter World Wine Awards (DWWA), el concurs de vins més gran del món. Per la seva banda, el Caves Hill Panot Gaudí Reserva Brut ha obtingut 93 punts i una Medalla de Plata; i el Caves Hill Panot Gaudí Coral, 89 punts i una Medalla de Bronze.

El Col·lecció Privada és un cava d’estil Brut Nature amb més de 48 mesos de criança i elaborat amb Xarel·lo i Parellada. Només s’elabora en anyada qualificades com a “excel·lents” i en una edició limitada de 3.000 ampolles. És un escumós elegant, molt equilibrat i cremós. Destaquen les aromes de criança sobre fons torrats, notes de poma rostida i canyella. Un cava gastronòmic per acompanyar cada ocasió.

El Caves Hill Panot Gaudí Reserva Brut és un cava amb més de 24 mesos de criança, expressiu, intens i bon equilibri elaborat amb el cupatge tradicional dels caves Panot Gaudí (Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu i Parellada). El Caves Hill Panot Gaudí Coral és un cava de color perlat provençal, aromàtic, amb fragants notes de fruita vermella i tropical. Cava de criança mitjana de les varietats Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu, Parellada i Garnatxa.

250 jutges i més de 18.000 vins tastats

Els Decanter World Wine Awards (DWWA) tenen els millors experts en vi de tot el món en qualitat de jutges i tenen confiança internacional pel seu rigorós procés d’avaluació. Com a part d’aquest procés, gairebé 250 jutges experts, entre els quals 41 mestres del vi (Masters of Wine) i 13 mestres sommeliers (Master Sommeliers), han avaluat més de 18.000 vins de 54 països, fet que suposa un rècord de vins tastats. L’escala utilitzada per puntuar els vins és la de 100 punts i les categories són: Bronze, 86-89 punts, Plata, 90-94, i Or, 95-100 punts.