Carrer Bonavista 2, 08734 Moja, Barcelona

Horari

Dl – Dj : 08:30 – 17:00
Dv : 08:30 – 14:00

col·lecció privada

Un cava per a col·leccionistes que només s’elabora en anyades qualificades com a excel·lents i en una edició limitada de 3.000 ampolles. Com la gran joia que és, ve en caixa de fusta de tres ampolles.

COL·LECCIÓ PRIVADA

ELS MODERNISTES

PANOT GAUDÍ

La Sala Panot és la bodega originària de Cavas Hill. Té el terra vestit amb una rèplica d’una de les peces de construcció més populars d’Antoni Gaudí, els panot, que donen nom a aquest emblemàtic espai i que també revesteixen el Passeig de Gràcia de Barcelona. Els Panot Gaudí són el nostre homenatge al Modernisme, moment vital de la nostra història, i al genial arquitecte.

PANOT GAUDÍ GRAN RESERVA

PANOT GAUDÍ BRUT RESERVA

PANOT GAUDÍ BRUT NATURE

PANOT GAUDÍ BRUT 

PANOT GAUDÍ PINOT NOIR

PANOT GAUDÍ CORAL

LA BELLE ÉPOQUE

CUVÉE 1887

El positivisme, l’expansió del coneixement, la indústria, el comerç i la capacitat de viure el moment de la Belle Époque són primordials en la nostra història. Anys de màxima expressió i superació en els quals van sortir al mercat els nostres primers escumosos. Amb els Cuvée 1887 volem recordar aquells anys daurats on tot semblava possible. Des de llavors, l’evolució dels nostres caves sempre ha anat acompanyada de l’esperit obert, festiu i optimista dels seus inicis.

CUVÉE 1887 BRUT NATURE ORGANIC

CUVÉE 1887 BRUT ORGANIC

CUVÉE 1887 SEMISEC

CUVÉE 1887 ROSÉ

CAVAS Hill

ICE

CAVA HILL ICE