Carrer Bonavista 2, 08734 Moja, Barcelona

Horari

Dl – Dj : 08:30 – 18:00
Dv : 08:30 – 14:00

QUI SOM?

Cavas Hill som el llegat de l’esperit emprenedor d’un britànic, en Joseph Hill, que l’any 1761 va arribar al Penedès amb la voluntat de fer vi. Fundat l’any 1887 per la família Hill, el nostre celler és un dels cellers de cava més antics de la D.O. Cava. De fet, som una de les tres úniques marques que podem portar la paraula CAVA al nom.

La nostra missió és elaborar caves i vins d’alta qualitat que expressin les condicions extraordinàries de la nostra terra per al cultiu del raïm. Estem centrats en la qualitat, no en la quantitat. Per això, col·laborem amb petits productors que garanteixen l’excel·lència constant del raïm; complim els màxims estàndards de qualitat durant tot el procés d’elaboració; treballem amb produccions limitades i mantenim un gran respecte per la tradició i per honrar la nostra història centenària.

Després que la saga Hill es tallés i de passar per mans de diferents propietaris, des de l’any 2021 encapçalem el grup FERRER WINES, un projecte impulsat per diversos membres de família Ferrer continuant amb una tradició lligada al món del vi des de 1861. El grup ofereix un excel·lent catàleg de productes de bodegues emblemàtiques de les millors vinícoles del món com La Rioja, Ribera del Duero, Rías Baixas, el Priorat, Champagne, Argentina, Califòrnia o Burdeus.

A Cavas Hill estem orgullosos de ser el buc insígnia i seu d’aquest grup creat amb la voluntat d’oferir als consumidors vins que expressin fidelment les característiques i la tradició de la seva zona i assegurar la màxima satisfacció quan es destapin.