L’ART DE GAUDIR LA VIDA

SOM UN HOMENATGE A LA NOSTRA TERRA, A BARCELONA, AL MODERNISME DE GAUDÍ I A L’ART DE GAUDIR LA VIDA, DE COMPARTIR I CELEBRAR

ENS INSPIRA LA NATURA

La natura és l’expressió més clàssica i més contemporània que existeix. Perquè en ella habita tot el nostre llegat, el nostre present i també el nostre futur. Les corbes. Les textures. Els colors. Per això, a Cavas Hill ens servim de la natura per explicar tot el que som i hem estat. Tot el que hem fet i el que vindrà.

Elaborem caves i vins d’alta qualitat que expressen les condicions extraordinàries de la nostra terra. Estem centrats en la qualitat, no en la quantitat. Per això, col·laborem amb petits productors que garanteixen l’excel·lència constant del raïm; complim els màxims estàndards de qualitat durant tot el procés d’elaboració; treballem amb produccions limitades i mantenim un gran respecte per la tradició i per honrar la nostra història centenària.

SUMEM PER CRÈIXER

Des de l’any 2021 encapçalem el grup FERRER WINES, un projecte impulsat per diversos membres de família Ferrer continuant amb una tradició lligada al món del vi des de 1861. El grup ofereix un excel·lent catàleg de productes de bodegues emblemàtiques de les millors zones vinícoles del món com La Rioja, Ribera del Duero, Rías Baixas, el Priorat, Champagne, Argentina, Califòrnia, Bordeus i, evidentment, el Penedès.

A Cavas Hill estem orgullosos de ser el vaixell insígnia i seu social d’aquest grup creat amb la voluntat d’aglutinar bodegues d’arreu i d’oferir als consumidors vins que expressin fidelment les característiques i la tradició de la seva zona. I és que pensem que per créixer i evolucionar cal que sumem.