VINS DE MASIA
MASIA HILL ROSAT
COL·LECCIÓ:
TIPUS:
FORMAT:


VARIETATS
Garnatxa, Merlot i Pinot Noir.

NOTA DE TAST
: Vermell cirera, amb lleugers rivets violetes.
: Records de fruites silvestres i llaminadures.
: Bé estructurat, amb un pas de boca viu i un final harmònic on destaca la fruita.

ELABORACIÓ
Després del desrapat del raïm, aquest es premsa i el most resultant passa al dipòsit de maceració durant unes 12 hores per extreure el color just i el màxim de fruita. Fermentació en fred a dipòsits d’acer inoxidable per arrodonir el conjunt. Posteriorment es procedeix a l’embotellament, l’etiquetatge i l’encaix.

CONSERVACIÓ

Recomanacions
Servir en copa alta de vidre fi i transparent, tipus tulipa de boca ampla, a una temperatura entre 6ºC i 8ºC.
ANÀLISIS

12% vol.
5,8 g/l (tartàric)
0 g/l
UBICACIÓ: D.O. PENEDÈS

MARIDATGES

Especialment indicada per a entrants, pasta fresca, carns fredes i amanides.