Gastronomic Forum Barcelona mostra la vitalitat del sector de la restauració

Cavas Hill

Cavas Hill hem participat dins el Show Room del Vi Català presentant els nostres vins i caves

Gastronomic Forum Barcelona, el saló de restauració i foodservice organitzat per Fira de Barcelona, ha celebrat aquesta setmana una reeixida edició que ha posat de manifest una vegada més la fortalesa i vitalitat del sector. El certamen, que ha evidenciat el poder transformador de la cuina i la seva mirada més social i integradora, ha aconseguit una gran assistència de professionals, que han descobert les innovacions presentades per més de 300 empreses expositores i han conegut les últimes tendències gastronòmiques i de gestió de la mà de més de 140 ponents.

Cavas Hill hem participat al Forum dins el Show Room del Vi Català, on hem presentat els nostres vins i caves: el cava Panot Gaudí i els vins Kýma i Nàiada. El Show Room del Vi Català s’emmarca dins la Setmana del Vi Català, que se celebra del 4 al 13 de novembre amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

El Forum Gastronomic tornarà a celebrar-se del 6 al 8 de novembre de 2023 al palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.