CAAE ens ha concedit concedeix el segell ecològic JAS
La certificació JAS, concedida per CAAE, l’entitat líder en certificació de productes ecològics, obre les portes al pròsper i exigent mercat japonès i ens consolida com a pioners en aquest reconeixement. Aquest èxit ens converteix en el primer celler de la DO Cava a rebre la certificació JAS, posicionant-nos com a referent en l’exportació de caves ecològics al Japó.
Compromesos amb la sostenibilitat des de fa anys, ja comptàvem amb la Certificació Ecològica Europea. Aquesta certificació dona suport a que molts dels nostres caves han estat produïts i elaborats seguint estrictes normes d’agricultura ecològica, amb un control integral a cada etapa de producció, des de la collita fins a la seva comercialització.
Pedro Ferrer Noguer, president de Cavas Hill i del grup cellerer i de distribució de begudes alcohòliques Ferrer Wines, comparteix la seva satisfacció: “És un honor rebre la certificació JAS, reflex de la nostra ferma aposta per la sostenibilitat i per a l’exigent mercat japonès. Respectuosos i coherents amb la terra, les vinyes i el medi ambient és primordial per a nosaltres”. A més, destaca que els aclamats Col·lecció Privada 2020, Panot Gaudí Pinot Noir i Cuvée 1887, que ja compten amb la certificació orgànica de la Unió Europea, són elaboracions que expressen la tipicitat del cava i són referents per la seva alta qualitat.