La Barcelona Wine Week es consolida com el gran referent del vi de qualitat

Cavas Hill

Cavas Hill hem participat dins de l’estand de Ferrer Wines, on hem presentat els nostres productes, com el nou Ice Organic

La tercera edició de la Barcelona Wine Week ha tancat amb un gran èxit de participació, amb la visita de més de 20.000 professionals procedents de 80 països i una ocupació plena del palau 8 del recinte firal de Montjuïc durant els tres dies de celebració.

La fira ha comptat amb 828 empreses expositores -un 27% més que a l’anterior edició- de tots els territoris productors de vi d’Espanya i la representació de 70 segells de prestigi.

A més a més, s’han tancat prop de 8.000 reunions de negocis entre expositors i compradors nacionals i internacionals i s’han programat unes 50 activitats paral·leles. Totes aquestes xifres refermen el posicionament del certamen com a líder del vi espanyol de qualitat i una plataforma única de negoci i promoció del sector.

A Cavas Hill no ens hem volgut perdre aquesta gran festa del vi i hem tornat a participar a la Barcelona Wine Week, dins de l’estand de Ferrer Wines, per donar a conèixer els nostres vins i caves com la nostra gamma de caves Panot Gaudí; el nou Cavas Hill Ice, el primer cava ice orgànic; o el medalla d’Or Decanter 2022, el Cavas Hill Col·lecció Privada.

Moltes gràcies a tots els que heu vingut a visitar-nos!

Tornem a trobar-nos a la propera edició, que se celebrarà al febrer de 2024.