Cavas Hill, referent en l’exportació de caves ecològics al Japó

Cavas Hill

CAAE ens ha concedit concedeix el segell ecològic JAS

La certificació JAS, concedida per CAAE, l’entitat líder en certificació de productes ecològics, obre les portes al pròsper i exigent mercat japonès i ens consolida com a pioners en aquest reconeixement. Aquest èxit ens converteix en el primer celler de la DO Cava a rebre la certificació JAS, posicionant-nos com a referent en l’exportació de caves ecològics al Japó.

Compromesos amb la sostenibilitat des de fa anys, ja comptàvem amb la Certificació Ecològica Europea. Aquesta certificació dona suport a que molts dels nostres caves han estat produïts i elaborats seguint estrictes normes d’agricultura ecològica, amb un control integral a cada etapa de producció, des de la collita fins a la seva comercialització.

Pedro Ferrer Noguer, president de Cavas Hill i del grup cellerer i de distribució de begudes alcohòliques Ferrer Wines, comparteix la seva satisfacció: “És un honor rebre la certificació JAS, reflex de la nostra ferma aposta per la sostenibilitat i per a l’exigent mercat japonès. Respectuosos i coherents amb la terra, les vinyes i el medi ambient és primordial per a nosaltres”. A més, destaca que els aclamats Col·lecció Privada 2020, Panot Gaudí Pinot Noir i Cuvée 1887, que ja compten amb la certificació orgànica de la Unió Europea, són elaboracions que expressen la tipicitat del cava i són referents per la seva alta qualitat.