LA GAMMA D’ESTILS
CUVÉE 1887 BRUT
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Xarel·lo, Macabeu i Parellada

NOTAS DE TAST
: Groc palla amb tons verdosos, bombolla fina i constant.
: Complet, expressiu, harmònic i amb notes de criança molt subtils. Aranja i poma verd.
: Afruitat, fresc, equilibrat i molt elegant. Postgust a préssec blanc.

ELABORACIÓ
La segona fermentació es realitza mitjançant el mètode tradicional romanent a les caves un mínim de 12 mesos a temperatura constant. Cava estil brut nature de mitja criança.

CONSERVACIÓ
Posició vertical de l’ampolla, a l’empara de la llum i corrents d’aire, a una temperatura que no superi els 20ºC.

Recomanacions
Servir en copa de cava alta de vidre fi i transparent, tipus Emeraude, a una temperatura entre 6 i 8 graus.
ANÀLISIS

6,2 g/l (tartàric)
11 g/l
UBICACIÓ: D.O. CAVA

MARIDATGES

Ideal per xarcuteria fina, peixos en salsa…