ESSÈNCIA DEL PENEDÈS
GRAN TOC
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Ull de llebre i Syrah.

NOTA DE TAST
: Cirera fosc amb reflexos violacis.
: De gran intensitat amb notes especiades (pebre i clau). Balsàmic (farigola).
: Ben constituït, presenta un taní viu i punxant amb un final perllongat i elegant.

ELABORACIÓ
Després d’un procés de maceració per aconseguir el color adequat i una dosi de tenacitat i posterior transvasament per realitzar la fermentació alcohòlica. Seguidament realitza la seva criança en barriques de roure francès i americà.

CONSERVACIÓ

Recomanacions
Obriu l’ampolla amb mitja hora d’antelació al consum. Servir en copa alta de vidre fi i transparent tipus tulipa de boca ampla. Temperatura ideal entre 14ºC i 16ºC.
ANÀLISIS

14% vol.
5,5 g/l (tartàric)
1,3 g/l
UBICACIÓ: D.O. PENEDÈS

MARIDATGES

Ideal per a carns, formatges curats i guisats.