Carrer Bonavista 2, 08734 Moja, Barcelona

Horari

Dl – Dj : 08:30 – 18:00
Dv : 08:30 – 14:00

PAÍS DE VI, PAÍS DIVÍ

FRED SISPLAU brut

COL·LECCIÓ:
TIPUS:

SABOR:
FORMAT:

VARIETATS

Xarel·lo, macabeu i parellada.

NOTES DE TAST

: Color groc palla, amb tonalitats verdoses.
: Molt aromàtic, expressiu i amb notes de poma verda i lleugera criança.
: Afruitat, fresc i equilibrat, postgust llarg i molt elegant.

ELABORACIÓ

Després de la segona fermentació realitzada en l’ampolla (mètode tradicional), aquestes romanen en la cava un mínim de 12 mesos a una temperatura d’entre 12 °C i 16 °C.
Una vegada el cava, després del remogut està net dels llevats que ha provocat la 2a fermentació, es procedeix al desgorx i dosatge amb el licor d’expedició amb menys de 12g/l com li correspon al cava Brut, posteriorment es tapa amb un tap de suro natural.

CONSERVACIÓ

Posició vertical de l’ampolla, protegida de la llum i els corrents d’aire, a una temperatura que no superi els 20 °C.

Recomanacions

Servir fred entre 6 °C i 8 °C, refredant-ho lentament en una glaçonera o en la part inferior del refrigerador. Obrir uns minuts abans de servir i utilitzar una copa alta de cristall fi i transparent.

ANÀLISIS

11,5%vol.
6 g/l (tartàric)
12g/l

UBICACIÓ: D.O. CAVA

MARIDATGES

Ideal per a carn a la brasa i xarcuteria fina