PAÍS DE VI, PAÍS DIVÍ
FRED SISPLAU brut
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Xarel·lo, macabeu i parellada.

NOTES DE TAST
: Color groc palla, amb tonalitats verdoses.
: Molt aromàtic, expressiu i amb notes de poma verda i lleugera criança.
: Afruitat, fresc i equilibrat, postgust llarg i molt elegant.

ELABORACIÓ
Després de la segona fermentació realitzada en l’ampolla (mètode tradicional), aquestes romanen en la cava un mínim de 12 mesos a una temperatura d’entre 12 °C i 16 °C.
Una vegada el cava, després del remogut està net dels llevats que ha provocat la 2a fermentació, es procedeix al desgorx i dosatge amb el licor d’expedició amb menys de 12g/l com li correspon al cava Brut, posteriorment es tapa amb un tap de suro natural.

CONSERVACIÓ

Recomanacions
ANÀLISIS

11,5%vol.
6 g/l (tartàric)
12g/l
UBICACIÓ: D.O. CAVA

MARIDATGES

Ideal per a carn a la brasa i xarcuteria fina