PAÍS DE VI, PAÍS DIVÍ
KEBO! Brut Nature
TIPUS:
SABOR:
FORMAT:


VARIETATS
Xarel·lo, macabeu i parellada.

NOTES DE TAST
:Color groc pàl·lid, amb tonalitats verdoses.
: Molt aromàtic i fresc, amb notes de fruita de polpa blanca.
: Afruitat, fresc i equilibrat, postgust llarg.

ELABORACIÓ
Després de la segona fermentació realitzada en l’ampolla (mètode tradicional), aquestes romanen en la cava un mínim de 12 mesos a una temperatura d’entre 12 °C i 16 °C. Després del remogut, net dels llevats que ha provocat la 2a fermentació, es procedeix al desgorjament i dosatge amb el licor d’expedició amb menys de 12g/l com li correspon al cava Brut, posteriorment es tapa amb un tap de suro natural.

CONSERVACIÓ

Recomanacions
ANÀLISIS

11,5%vol.
6 g/l (tartàric)
0g/l
UBICACIÓ: D.O. CAVA

MARIDATGES

Ideal per a un pa amb tomàquet i embotit. Combina també amb arrossos i pasta, com a aperitiu o copa a qualsevol hora.